Over mij

Voetzaam bij Wilma


Voedingsadvies en Voetreflexmassage


Over mij:Een warm welkom op mijn website. Ik zal me eens voorstellen.


Mijn naam is Wilma Liewes, ben getrouwd en we hebben een samengesteld gezin.

Ons gezin bestaat uit 6 personen. Derk Jan heeft er 2 kinderen mee genomen en ik ook….


Wat is mijn geschiedenis, voordat ik voetreflex Plus therapeut werd…

In 1973 ben ik geboren, heb een aantal opleidingen gevolgd en toen ik begin 20 was, ben ik in de gezondheidzorg terecht gekomen. Ik heb in Julianadorp de verpleegkunde-Z-opleiding gedaan en heb daar wat jaren gewerkt. Mijn werkzaamheden waren het begeleiden en verplegen van mensen met een meervoudige beperking.


Op een gegeven moment had ik de behoefte om met kinderen te werken en dit heb ik enkele jaren gedaan. In die tijd heb ik geprobeerd op een natuurlijke manier kinderen te krijgen. Zelfs met hulp vanuit het ziekenhuis mocht het niet baten. In 2003 heb ik mijn dochter uit Zuid Afrika mogen ontvangen en januari 2006 onze zoon.

Na een scheiding, verhuizingen, heb ik weer een ontzettend mooi gezin, prachtig werk (nog steeds in de gehandicaptenzorg en mijn eigen praktijk) en ben super tevreden met mijn leven.


Een tevreden iemand en in balans, kan zorgdragen voor een ander… dat is wat ik graag doe. Een luisterend oor bieden, daar waar nodig wat advies of voetreflex behandeling of andere van mijn lijst beschreven massages geven..

Door persoonlijke ervaring, heb ik mogen ontdekken wat voetreflex voor mij heeft gedaan. De therapeut waar ik kwam, heeft mij aangeraden om de opleiding voetreflex te gaan doen.

In het eerste jaar voetreflex, heb ik ook de opleiding voor voedingsdeskundige gevolgd en met succes afgerond. Drie jaar later, heb ik de opleiding voetreflex Plus behaald. Het jaar erna gelijk de medische basiskennis op HBO-niveau erachter aan gedaan. Nu ben ik gecertificeerd voetreflex Plus therapeute. Aangesloten bij de beroepsvereniging en tuchtraad voor therapeuten. Dit betekent voor u als klant dat de facturen, mits voldoende aanvullend verzekerd, kunt declareren bij de zorgverzekering.


Ik hoop u snel eens te ontmoeten in mijn nieuwe praktijk!


Zonnige groet Wilma Liewes